1.    Te kitalálod, hogy milyen képet is szeretne látni a kiválasztott terméken!

2.    Elküldöd nekünk a képet a rendel@katicaajandek.hu e-mail címre az esetleges felirattal együtt, amit a képen látni szeretne. Esetleg pár szóban leírhatod elképzelésed (szöveg mérete, formája, helyzete a képen, színe) vagy ránk bízod. A kész látványtervet visszaküldjük Neked ellenőrzés céljából, tehát elkészítés előtt le tudod ellenőrizni a terméket. Csak ezek után kezdődik meg a "gyártás"!

A látványterv szerkesztéséért plusz költséget NEM számítunk fel!

3.    Az e-mailnek tartalmaznia kell az alábbi adatokat:

  a.  Az esetleges feliratot - ha szükséges

  b.  A szállítási nevet, címet

  c.  A rendelési mennyiséget (NINCS MINIMÁLIS RENDELÉSI MENNYISÉG)

  d.  A telefonszámot, amelyen el tudunk érni

  e.  Fizetési módot

Amennyiben 24 órán belül nem reagálunk az e-mailre, kérlek keress minket telefonon, mert valószínű, hogy nem kaptuk meg!

Amennyiben "G-mail-es" e-mail címről küldted a levelet, kérlek ellenőrizd a levélszemét (SPAM) mappát is, mert lehet, hogy ott landolt a levelünk!

4.    A látványtervvel együtt elküldjük Neked a számla végösszegét (postaköltséggel együtt), a várható szállítási határidőt, a szállítási-, és fizetési módot.

A postaköltség függ a csomag súlyától, és a fizetési módtól.

5.    Fizetési módok:

  -   Utánvéttel

  -   Előre utalással

Kérjük, jelezd megrendelésedben, hogy melyik fizetési módot választod!

 

Amennyiben utánvéttel kérted a csomagot, az ajánlatban szereplő határidőn belül postára adjuk!

Ha átutalással kérted a terméket, megvárjuk, amíg megérkezik számlánkra a pénz, és az ajánlatban szereplő határidőn belül postára adjuk a csomagod.

A feladásról minden esetben e-mail értesítőt küldünk, mely tartalamazza a csomagszámot, a nyomkövetési linket, és a fizetendő összeget - amennyiben utánvéttel kérted a csomagot.

Rendelés menete